Time Out voor de baasjes
Time Out voor de dieren

Soul Body Fusion@

Workshops Soul Body Fusion@ voor Mens & Dier

Soul Body Fusion@

Workshops Soul Body Fusion®

Wat kan Soul Body Fusion® voor jou en/of je huisdier gaan betekenen?

  • Jij/je dier kan zich elke dag gezonder, krachtiger en gelukkiger gaan voelen
  • Jij/je dier kan lichaam en geest nog meer in balans brengen
  • Jullie kunnen meer in je kracht komen staan
  • Het zelfhelende vermogen van jou/je dier kan worden versterkt
  • Blokkades, emoties en spanningen kunnen worden losgelaten

Wil jij dat ook? Dan is de Soul Body Fusion® workshop echt iets voor jou.

Soul Body Fusion® is een energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Je ziel komt meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Het kan je helpen om je weer af te stemmen op je eigen levenskracht.

Zelf Soul Body Fusion® leren?

Als Soul Body Fusion® Teacher ben ik gecertificeerd om workshops te geven om jou te leren om Soul Body Fusion® te geven aan jezelf, aan je dier en aan anderen (1-op-1 sessies). Dan kun je deze techniek voor de rest van je leven gebruiken. Na het volgen van de workshop ben je Soul Body Fusion® Practitioner en kun je deze mooie energetische techniek meteen toe gaan passen voor jezelf of in je eigen praktijk.

Wat kun je na de workshop?

  • Zelfstandig 1-op-1 Soul Body Fusion® sessies faciliteren conform de richtlijnen van Jonette Crowley,
  • Soul Body Fusion® toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand),
  • Weet je hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt en waar het vandaan komt.
  • Na de workshop ontvang je meteen een certificaat en ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner.

Voor wie is de workshop Soul Body Fusion®

De workshop is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen en wil leven vanuit zijn volledige potentieel om daarmee beter te kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk). Er zijn geen opleidingseisen voor deze workshop. Tijdens deze workshop richt ik me op mensen en dieren; de techniek voor mensen en dieren is precies hetzelfde.

Hoe meld ik mij aan voor deze workshop?

Meld je aan door mij een mail te sturen. Vermeld je naam, telefoonnummer en de datum van jouw keuze. info@timeoutvoormensendier.nl Ik stuur je dan het betreffende inschrijfformulier.

Bijdrage voor de workshop

De bijdrage voor de workshop is:  € 149,- . Incl. koffie/thee, kopje soep, certificaat. Excl. het boek van Jonette Crowley ‘Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer’. Breng zelf je lunch mee. Het boek is hier ook verkrijgbaar à € 19,95.

Mocht je graag willen meedoen, maar het is niet mogelijk om de bijdrage in één keer te voldoen, dan kan (in overleg) in termijnen betaald worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner

Na de Soul Body Fusion® workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner!

Tijdens de workshopdag ga je een sessie geven aan een medecursist en ontvang je een sessie. Tevens werken we op afstand aan een dier, of wanneer je geen dieren hebt aan een bekende. 

Nadat je door het volgen van de Soul Body Fusion® workshop bent afgestemd, kun je het proces activeren met een intentie. Soul Body Fusion is een simpele en krachtige energetische methode. Wereldwijd melden mensen dat ze zich krachtiger, meer in balans en zielsgelukkiger voelen door het toepassen van Soul Body Fusion®. Tevens worden opmerkelijke resultaten gemeld bij HSP, depressie, diabetes, autisme, ADHD, etc. Ook bij de dieren worden opmerkelijke resultaten gemeld.

Je leert dit alles dus in één dag. 

De workshop duurt van 9.45u tot 17.00u en na afloop ontvang je het Soul Body Fusion® practitioner certificaat.

Vermelding op de website www.soulbodyfusion.nl?

Als je betaalde sessies gaat geven dan kun je na de workshop desgewenst voor € 45,- per jaar een vermelding krijgen op de nationale www.soulbodyfusion.nl website als gecertificeerd practitioner.

Eerst zelf ervaren?

Wil je eerst kijken/voelen of Soul Body Fusion® iets is voor jou, dan kun je uiteraard eerst een (afstands) sessie boeken en de energie eerst zelf ervaren. Dit kan voor jou of voor je dier. 3 sessies van 2x 10 minuten kosten samen € 75,00. We maken dan samen drie afspraken. De tweede sessie volgt na één week, de derde volgt twee weken na de eerste sessie. Probeer het uit en meld je aan!

3 Sessies in mijn praktijk kosten samen € 105,00.

Info@timeoutvoormensendier.nl of 06-24623147 (Annemieke Driessens).

Data 2024:

20 april

of

1 juni

of

12 oktober

of

14 december