Time Out voor de baasjes
Time Out voor de dieren

Wie is Annemieke Driessens?

Even voorstellen

Wie is Annemieke Driessens?

Even voorstellen

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemieke Driessens. Al van kinds af aan hou ik van dieren, vooral van honden en katten. Ze brengen vreugde in mijn leven. Op een gegeven moment wilde ik de liefde voor dieren, die begon als hobby, omvormen tot een beroep. Van mijn hobby mijn beroep maken is natuurlijk het mooiste dat er is. In 2009 heb ik de stap genomen en mij ingeschreven voor de opleiding ‘Honden- en Kattenbesluit’, de opleiding die nodig is om een dierenpension te kunnen beginnen. In 2010 heb ik deze met goed gevolg afgesloten. In 2011 en 2012 volgde ik de opleiding Jin Shin Jyutsu® (voor dieren). Mijn schoonzusje Henriette attendeerde me op het bestaan van Jin Shin Jyutsu® en ik was aanvankelijk aarzelend. Maar na het volgen van de opleiding in Ravensburg bij München en nadat ik met eigen ogen gezien had wat Jin Shin Jyutsu® kan bewerkstelligen, was ik helemaal om!

De plannen voor een eigen dierenpension heb ik moeten laten varen omdat ik geen geschikte locatie kon vinden. Daarom heb ik mij steeds verder bekwaamd in Jin Shin Jyutsu® door het volgen van cursussen in binnen- en buitenland. 

Met ingang van april 2022 zet ik ook Soul Body Fusion® in voor dieren. Vooral wanneer ze niet naar mijn praktijk kunnen komen omdat ze niet aangeraakt kunnen of willen worden, of waarbij reisziekte een barrière is. 

CRKBOMet ingang van 21-1-2019 ben ik opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO. In het register staan zelfstanig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de kwaliteitseisen voor docenten. Dat betekent dat ik modules Jin Shin Jyutsu® mag verzorgen als HBO Docent. 

U leest meer over mijn 'ervaringen' op mijn facebookpagina’s www.facebook.com/timeoutvoormensendier