Time Out voor de baasjes
Time Out voor de dieren

Lichaam en ziel in balans

Soul Body Fusion

Lichaam en ziel in balans

Soul Body Fusion® voor Mens & Dier

Al vanaf het begin dat ik startte met mijn praktijk kreeg ik soms aanmeldingen van dieren die het niet fijn vonden om aangeraakt te worden. Of waar ik het zelf niet vertrouwde, bang dat ze me zouden bijten, schoppen of krabben. En aanraken met de handen is nou eenmaal hoe je met Jin Shin Jyutsu® – de Japanse harmoniseringsmethode – werkt. Vooral omdat deze dieren behandelingen nou net ontzettend hard nodig hebben, vond ik het erg jammer dat ik met hen niet kon werken. Inmiddels kreeg ik een nieuwe manier van werken aangereikt door Karen Hannen van Praktijk Natuurlijke Levenskracht: de Soul Body Fusion® methode. Ik werd meteen enthousiast! Bijzonder mens- en diervriendelijk én op afstand te doen. We kunnen contact leggen via zoom of via een foto. Het is geen reading of communicatie met dieren, maar uitsluitend het in balans brengen van lichaam en ziel. In feite is Soul Body Fusion® ontwikkeld voor mensen, maar zeker ook in te zetten bij dieren. 

Uit de flyer van Soul Body Fusion®:

‘Heb je het gevoel dat ziel, lichaam en geest van je dier niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je soms het gevoel dat ze niet geaard zijn of er niet bij horen?

Soul Body Fusion® helpt je dier om hun bewustzijn, hun licht, volledig in hun cellen, in hun DNA te brengen en zich af te stemmen op hun eigen levenskracht: om de frequentie van hun lichaam in balans te brengen met de frequentie van hun ziel.’

Soul Body Fusion is ontwikkeld door Jonette Crowley.

Voor meer informatie zie www.soulbodyfusion.nl

Mensen kunnen een afpraak maken voor online sessies voor hun dier. We spreken dan 3 tijdstippen af. Tussen de eerste en tweede afspraak zit een week, tussen de tweede en derde afspraak zitten 2 weken. De behandelingen bestaan telkens uit 2 keer 10 minuten met een korte pauze ertussen. Voor deze 3 sessies samen (op afstand) betaal je 75 euro. Hier in de praktijk betaal je voor de 3 sessies samen 105 euro. Probeer het uit en meld je aan! Info@timeoutvoormensendier.nl of 06-24623147 (Annemieke Driessens).

In oktober 2022 ben ik gecertificeerd om Soul Body Fusion® workshops te geven. Het is een ééndaagse workshop, van 9.45u tot 17.00u.

De workshop-data 2024 zijn gepland op:

20 april

of

1 juni

of 

12 oktober

of

14 december

De kosten zijn € 150,00 . Excl. boek, excl. lunch. Voor koffie/thee en een bordje soep wordt gezorgd. Aan het einde van de dag worden de certificaten uitgereikt en kun je er zelf mee aan de slag (zowel met mensen als dieren)!

 

Body Soul Fusion