Time Out voor de baasjes
Time Out voor de dieren

Cursussen voor paarden

Cursussen voor mensen en paarden

Cursussen voor paarden

 E-learning

"Introductie Jin Shin Jyutsu® voor paarden"

Het E-learning programma is samengesteld voor:

  • mensen die veraf wonen
  • mensen die geen twee dagen van huis kunnen in de weekenden, of in het weekend moeten werken
  • voor mensen die een 'live cursus' gevolgd hebben en graag de lesstof nog eens herhaald willen krijgen

Aan de hand van ±  40 korte video's behandel ik dezelfde lesstof die in mijn weekendcursussen aan bod komt. Je kunt de lessen in je eigen tempo volgen en indien gewenst nog vaker bekijken.

Wat er zoal aan de orde komt:

- De geschiedenis van Jin Shin Jyutsu®

- Ligging, doel en betekenis van de veiligheidsenergiesloten

- Waar moet je aan denken bij het werken met paarden

- De stromen die we inzetten bij paarden

Een aantal toepassingen laat ik zien op de prachtige Fries Wilco..

De kosten zijn € 245,00

Hoe?

Geef via mail aan dat je de e-learning lessen wilt volgen (incl. je adresgegevens en GSM-nummer). Je krijgt dan een factuur of betaalverzoek. Na betaling deel ik de lessen met je via wetransfer en kun je de lessen in je eigen tempo volgen.  Inclusief 2 keer een half uur individueel vragen stellen via google-meet of een andere optie.  Deze tijdstippen spreken we samen af.

E-learning

Special topics Paarden

Voor oud-curssten van de introductiecursus Jin Shin Jyutsu® voor paarden - of die nu digitaal of live gevolgd is  - is er de mogelijkheid om in te schrijven voor de Special topics Paarden. Dit is een soort van bibliotheek van onderwerpen waarvan een powerpoint is gemaakt. Op dit moment zijn er 64 onderwerpen opgenomen. Voor elk onderwerp - denk aan hoefbevangenheid, koliek, jaloezie, afstand doen van een veulen - zijn een aantal handposities uitgezocht die jouw paard kunnen helpen. Deze handposities zijn ook ingetekend op een afbeelding van een paard. En er wordt vaak verwezen naar de stromen die in de introductiecursus zijn behandeld. Uiteraard zijn er altijd meerdere mogelijkheden; dat weten de mensen die een cursus gevolgd hebben. Maar het geeft je snelle handreikingen om concreet aan de slag te gaan.

Voor dit pakket schrijf je in via mail. Geef daarbij ook je GSM-nummer door. Ik stuur je dan een betaalverzoek en deel dan - na betaling - alle bestanden met je. De kosten bedragen € 85,00 info@timeoutvoormensendier.nl

Introductiecursus Jin Shin Jyutsu® voor dieren door Adele Leas, de Amerikaanse schrijfster van het boek "Jin Shin Jyutsu for your animal companions"

Geweldig dat Adele weer naar Europa gaat komen, en nu zelfs voor een 4-daagse!!

De Jin Shin Jyutsu Physio Filosofie komt voort uit aloude kennis en de innerlijke wijsheid van mensen en dieren. Dit is een alternatieve geneeswijze. De toepassing van deze kunst brengt harmonie in het energiesysteem van het lichaam en bevordert daardoor gezondheid en welzijn.
Deze cursus is gebaseerd op de zelfhulpboeken 1 en 2 van Mary Burmeister, de grondlegster van Jin Shin Jyutsu® in het Westen. De ligging en de betekenissen van de 26 "veiligheidsenergiesloten" worden toegelicht. Ook leer je over de toepassing van eenvoudige reeksen en stromen. De deelnemers van de cursus worden uitgenodigd de stromen eerst toe te passen op zichzelf en daarna op de verschillende diersoorten. Dit leidt tot een verdieping en verfijning van de aanraking. Er wordt gewerkt met paarden, katten, honden, geiten en varkens.

De cursus wordt gegeven in het Engels en per zin vertaald in het Nederlands. 

Locatie: Hurmes Dierenthoes, Lochtstraat 22, Stramproy. https://hurmesdierenthoes.nl/

Data: 20, 21, 22 en 23 juni 2024.

Kosten: € 600,00 voor nieuwkomers (incl boek en kaart, lunches, koffie en thee)

Kosten: € 500,00 voor herhalers incl. lunches, koffie en thee.

Voor meer info en het inschrijfformulier: info@timeoutvoormensendier.nl

Minimaal aantal deelnemers: 15. Max. aantal deelnemers 18 deelnemers.

N.B. Voor alle acitiviteiten geldt dat de deelnemers dienen te beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering.