Time Out voor de baasjes
Time Out voor de dieren

Cursussen voor honden

Cursussen mensen en honden

Cursussen voor honden

 

Soul Body Fusion® workshop voor MENS & DIER

De geplande data voor 2023 zitten helemaal vol. Voor volgend jaar kun je je alvast inschrijven.

Geplande data 2024:

12 oktober

of

14 december

Lestijd: 9.45u - 17.00u.

Door de krachtige Soul Body Fusion®  techniek naast Jin Shin Jyutsu® in te zetten kan het 'baasje' nog meer betekenen voor zijn of haar geliefde huisdier. Maar ook voor zichzelf en mensen en dieren uit hun omgeving. Leer deze Soul Body Fusion® techniek om rechtstreeks een sessie te geven of op afstand. 
Soul Body Fusion® is een gemakkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden.
Deze techniek maakt het mogelijk om blokkades, emoties en spanningen los te laten om zo het zelfhelende vermogen te versterken. Mensen en dieren kunnen hierdoor weer beter gaan functioneren omdat lichaam en geest weer in balans komen.

Wat leer je tijdens deze 1-daagse workshop in het teken van mens en dier?
• Zelfstandig een 1-op-1 Soul Body Fusion® sessie geven, en een afstandsbehandeling geven voor jouw huisdier (of een persoon)
• Hoe je Soul Body Fusion® kunt toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand).
• Hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt en waar het vandaan komt.

Voor wie is de workshop Soul Body Fusion® bedoeld?
De workshop is speciaal bedoeld voor iedereen die deze techniek graag wil leren toepassen op zichzelf, andere mensen en/of dieren (we werken met de dieren op afstand waardoor het huisdier niet fysiek behandeld wordt, je hoeft je dier niet mee te brengen).
Er zijn geen opleidingseisen voor deze workshop.
Als gecertificeerd Soul Body Fusion Practitioner kun je na deze dag meteen aan de slag. 

Heb je vragen?
Bel of informeer via info@timeoutvoormensendier.nl
of https://www.soulbodyfusion.nl
Workshop wordt gegeven c.f. de richtlijnen van grondlegger Jonette Crowley https://centerforcreativeconsciousness.com

De bijdrage voor de workshop is: € 150,00 incl. koffie/thee en iets lekkers, excl. het boek van Jonette Crowley (ter plekke verkrijgbaar). Daarnaast wordt bij de lunch een kopje huisgemaakte soep geserveerd. Breng je eigen lunch mee. 
 

E-learning "Introductie Jin Shin Jyutsu voor honden"

Het E-learning programma is samengesteld voor:

  • mensen die veraf wonen,
  • mensen die een hond hebben die niet geschikt om mee op cursus te gaan om wat voor reden dan ook
  • mensen die geen twee dagen van huis kunnen in de weekenden, of in het weekend moeten werken
  • voor mensen die een 'live cursus' gevolgd hebben en graag de lesstof nog eens herhaald willen krijgen

Aan de hand van ±  40 korte video's behandel ik dezelfde lesstof die in mijn weekendcursussen aan bod komt. Je kunt de lessen in je eigen tempo volgen en indien gewenst vaker bekijken.

Wat er zoal aan de orde komt:

- De geschiedenis van Jin Shin Jyutsu®

- Ligging, doel en betekenis van de veiligheidsenergiesloten

- Waar moet je aan denken bij het werken met honden

- De stromen die we inzetten bij honden

Een aantal toepassingen laat ik zien op mijn eigen hondje Lizzy.

De kosten zijn € 245,00.

Hoe?

Geef via mail aan dat je de e-learning lessen wilt volgen (incl. je adresgegevens en gsm-nummer). Ik stuur je dan een factuur of betaalverzoek. Na betaling deel ik de lessen met je via wetransfer en kun je de lessen in je eigen tempo volgen.  Inclusief 2 keer een half uur individueel vragen stellen via google-meet of een andere optie.  Deze twee tijdstippen spreken we samen af.

E-learning

Special topics Honden

Voor oud-curssten van de introductiecursussen Jin Shin Jyutsu voor honden - of die nu digitaal of live gevolgd is  - is er de mogelijkheid om in te schrijven voor de Special topics Honden. Dit is een soort van bibliotheek van onderwerpen waarvan video's zijn gemaakt. Op dit moment zijn er 50 onderwerpen opgenomen. Voor elk onderwerp, denk aan angst, jaloezie, hotspot of zindelijkheid zijn een aantal handposities uitgezocht die jouw hond kunnen helpen. Deze handposities zijn ook ingetekend op een afbeelding van een hond. En er wordt vaak verwezen naar de stromen die in de introductiecursus zijn behandeld. Uiteraard zijn er altijd meerdere mogelijkheden; dat weten de mensen die een cursus gevolgd hebben. Maar het geeft je snelle handreikingen om concreet aan de slag te gaan.

Voor dit pakket schrijf je in via mail. Ik stuur je een factuur of betaalverzoek en deel dan - na betaling - alle bestanden met je. Hiervoor heb je je gsm-nummer en je mailadres nodig. De kosten bedragen € 85,00. Voor bestellen of voor meer info: info@timeoutvoormensendier.nl

Introductiecursus Jin Shin Jyutsu® voor dieren door Adele Leas, de Amerikaanse schrijfster van het boek "Jin Shin Jyutsu for your animal companions"

Geweldig dat Adele Leas weer naar Europa gaat komen en deze keer zelfs voor een 4-daagse!

De Jin Shin Jyutsu Physio Filosofie komt voort uit aloude kennis en de innerlijke wijsheid van mensen en dieren. Dit is een alternatieve geneeswijze. De toepassing van deze kunst brengt harmonie in het energiesysteem van het lichaam en bevordert daardoor gezondheid en welzijn.
Deze cursus is gebaseerd op de zelfhulpboeken 1 en 2 van Mary Burmeister, de grondlegster van Jin Shin Jyutsu in het Westen. De ligging en de betekenissen van de 26 'veiligheidsenergiesloten' worden toegelicht. Ook leer je over de toepassing van eenvoudige reeksen en stromen. De deelnemers van de cursus worden uitgenodigd de stromen eerst toe te passen op zichzelf en daarna op de verschillende diersoorten van het dierentehuis. Dit leidt tot een verdieping en verfijning van de aanraking. Er wordt gewerkt met paarden, honden, katten, geiten en varkens.

De cursus wordt gegeven in het Engels en per zin vertaald in het Nederlands. 

Data: 20, 21, 22, 23 juni 2024.

Locatie: Hurmes Dierenthoes, Lochtstraat 22, Stramproy. https://hurmesdierenthoes.nl/

Kosten: € 600,00 voor nieuwkomers (incl boek en kaart, lunches, koffie en thee)

Kosten: € 500,00 voor herhalers incl. lunches, koffie en thee.

Voor meer info en het inschrijfformulier: info@timeoutvoormensendier.nl

Minimaal aantal deelnemers: 15. Max. aantal deelnemers 18 deelnemers.

 

N.B. Voor alle acitiviteiten geldt dat de deelnemers dienen te beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering.