Time Out voor de baasjes
Time Out voor de dieren

Cursussen voor honden

Cursussen mensen en honden

Cursussen voor honden

Introductiecursussen Jin Shin Jyutsu voor honden in kleine groepen

In 2022 zijn cursusweekenden gepland, nl. op:

  • 19 en 20 november 2022 (nog 1 plaats beschikbaar)

In 2023 zijn de cursusweekenden gepland op:

  • 18 en 19 maart 2023
  • 8 en 9 juli 2023
  • 18 en 19 november 2023

Het betreft een tweedaagse cursus waarbij je leert hoe je Jin Shin Jyutsu op je eigen huisdier toe kunt passen. In twee dagen van 10.00u tot 16.00u heb je de theorie onder de knie en heb je de 'stromen' toegepast op jezelf en je hond. De cursuskosten bedragen € 245,00 incl. het cursusboek, lunch, koffie en thee. Mocht je hond niet geschikt zijn om mee te doen - om welke reden dan ook - kan een van mijn eigen hondjes ingezet worden. De mensen die tot nog toe hebben deelgenomen zijn enthousiast! Zie de foto's en korte impressies van de cursussen miijn facebookpagina www.facebook.com/timeoutvoormensendier

Door de zachte manier van aanraken, kan een Jin Shin Jyutsu behandeling nooit schadelijk zijn en kan het de werking van andere behandelmethoden niet verstoren. 'De enige manier waarop Jin Shin Jyutsu niet werkt is als je het niet toepast!’ werd me eens verteld. 

Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@timeoutvoormensendier.nl. Dan stuur ik je het betreffende inschrijfformulier toe.

Aantal deelnemers: max,. 3.

Happy Doodles

Op vrijdag 4 en  vrijdag 11 november 2022 (10.30u - 16.30u.) wordt er een 2-daagse cursus gegeven in St, Oedenrode, bij Happy Doodles. Uitsluitend voor honden die door deze fokker zijn gefokt. Vraag een inschrijfformulier aan via info@timeoutvoormensendier.nl.

Maximaal aantal deelnemers: 3. Maximaal aantal deelnemers: 5

Een-op-een cursussen

Wil je Jin Shin Jyutsu op een individuele manier leren met je eigen hond, kat of paard, dan kun je inschrijven voor de Een-op-een cursus Jin Shin Jyutsu voor honden,katten of paarden. Tijdens deze cursus wordt naast de algemene theorie ingegaan op de specifieke projecten van je hond, kat of paard. Jij bepaalt zelf hoe lang je les wilt hebben, maar hou rekening met minimaal 6 uur om de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Deze cursusdag kan verdeeld woden over twee dagdelen op één dag, of twee dagdelen op twee verschillende dagen. Bel me om een afspraak te maken!

Het tarief is € 60,00  per uur incl. BTW, excl. boek en excl. lunch. Een cursus voor honden wordt op mijn eigen locatie in Nederweert gegeven. Een cursus voor katten of paarden kan op jouw locatie. Daarvoor breng ik € 0,28 per km in rekening (voor reistijd incl. reiskosten).

NIEUW

Soul Body Fusion® workshop voor MENS & DIER

Geplande data 2023:

4 maart 2023

of

3 juni 2023

of

28 oktober 2023

of 

9 december 2023

Lestijd: 10.00 - 16.00u.

Door de krachtige Soul Body Fusion®  techniek naast Jin Shin Jyutsu in te zetten kan het baasje nog meer betekenen voor zijn of haar geliefde huisdier. Leer deze Soul Body Fusion® techniek om rechtstreeks een sessie te geven of op afstand, wanneer men b.v. op vakantie is en het dier niet mee kan reizen. Opgave is mogelijk; info@timeoutvoormensendier.nl
Soul Body Fusion® is een gemakkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden.
Deze techniek maakt het mogelijk om blokkades, emoties en spanningen los te laten om zo het zelfhelende vermogen te versterken. Mensen en dieren kunnen hierdoor weer beter gaan functioneren omdat lichaam en geest weer in balans komen.
Wat leer je tijdens deze 1-daagse workshop in het teken van mens en dier?
• Zelfstandig een 1-op-1 Soul Body Fusion® sessie geven, en een afstandsbehandeling geven voor jouw
huisdier.
• Hoe je Soul Body Fusion® kunt toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand),
• Hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt en waar het vandaan komt.
Als gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner kunt na deze dag meteen aan de slag.
Voor wie is de workshop Soul Body Fusion® bedoeld?
De workshop is speciaal bedoeld voor iedereen die deze techniek graag wil leren om ook gericht in te zetten voor haar/zijn huisdier (we werken op afstand waardoor het huisdier niet fysiek behandeld wordt, je hoeft je dier dus ook niet mee te brengen).
Er zijn geen opleidingseisen voor deze workshop.
Heb je vragen?
Bel of informeer via info@timeoutvoormensendier.nl
of https://www.soulbodyfusion.nl
Workshop wordt gegeven c.f. de richtlijnen van grondlegger Jonette Crowley https://centerforcreativeconsciousness.com
Bijdrage voor de workshop
De bijdrage voor de workshop is:
€ 169,00 standaardtarief
€ 129,00 kortingstarief*
* Je krijgt korting als je SBF alleen voor jezelf of je dier gaat gebruiken, of alleen gratis sessies gaat geven en ook niet gaat gebruiken in combinatie met, of als aanvulling op betaalde activiteiten zoals b.v. andere (energetische) technieken. Mocht je in de toekomst toch geld gaan vragen voor je sessies (of als aanvulling op betaalde andere activiteiten), dan vraag ik je om eerlijk de gekregen korting alsnog te voldoen

Introductiecursus Jin Shin Jyutsu voor honden op locatie

Deze cursussen kunnen ook op locatie worden verzorgd. Neem contact met me op voor de voorwaarden. info@timeoutvoormensendier.nl of 06-24623147.

E-learning "Introductie Jin Shin Jyutsu voor honden"

Het E-learning programma is samengesteld voor:

  • mensen die veraf wonen,
  • mensen die een hond hebben die niet geschikt om mee op cursus te gaan om wat voor reden dan ook
  • mensen die geen twee dagen van huis kunnen in de weekenden, of in het weekend moeten werken
  • voor mensen die een 'live cursus' gevolgd hebben en graag de lesstof nog eens herhaald willen krijgen

Aan de hand van ±  40 korte video's behandel ik dezelfde lesstof die in mijn weekendcursussen aan bod komt. Je hebt drie maanden de tijd om na inschrijving de lessenserie te volgen.

Wat er zoal aan de orde komt:

- De geschiedenis van Jin Shin Jyutsu

- Ligging, doel en betekenis van de veiligheidsenergiesloten

- Waar moet je aan denken bij het werken met honden

- De stromen die we inzetten bij honden

Een aantal toepassingen laat ik zien op mijn eigen hondje Lizzy.

De kosten zijn € 245,00.

Hoe?

Geef via mail aan dat je de e-learning lessen wilt volgen (incl. je adresgegevens). Je krijgt dan de factuur. Na betaling deel ik de lessen met je vai wetransfer en kun je de lessen in je eigen tempo volgen.  Inclusief 2 keer een half uur individueel vragen stellen via google meet of een andere optie.  Een tijdsipt spreken we samen af.

E-learning

Special topics Honden

Voor oud-curssten van de introductietrainingen Jin Shin Jyutsu voor honden - of die nu digitaal of live gevolgd is  - is er de mogelijkheid om in te schrijven voor de Special topics Honden. Dit is een soort van bibliotheek van onderwerpen waarvan video's zijn gemaakt. Op dit moment zijn er 50 onderwerpen opgenomen. Voor elk onderwerp, denk aan angst, jaloezie, hotspot of zindelijkheid zijn een aantal handposities uitgezocht die jouw hond kunnen helpen. Deze handposities zijn ook ingetekend op een afbeelding van een hond. En er wordt vaak verwezen naar de stromen die in de introductiecursus zijn behandeld. Uiteraard zijn er altijd meerdere mogelijkheden; dat weten de mensen die een cursus gevolgd hebben. Maar het geeft je snelle handreikingen om concreet aan de slag te gaan.

Je kunt ook zelf aangeven of er behoefte is aan andere onderwerpen. Dan kan ik daar weer filmpjes bij maken. Op deze manier groeit de bibliotheek. 

Voor dit pakket schrijf je in via mail. Ik stuur je een factuur en deel dan - na betaling - alle bestanden met je. De kosten bedragen € 85,00 incl. BTW info@timeoutvoormensendier.nl

Introductiecursus Jin Shin Jyutsu voor dieren door Adele Leas, de Amerikaanse schrijfster van het boek "Jin Shin Jyutsu for your animal companion"

Geweldig dat Adele Leas weer naar Europa gaat komen!

De Jin Shin Jyutsu Physio Filosofie komt voort uit aloude kennis en de innerlijke wijsheid van mensen en dieren. Dit is een alternatieve geneeswijze. De toepassing van deze kunst brengt harmonie in het energiesysteem van het lichaam en bevordert daardoor gezondheid en welzijn.
Deze cursus is gebaseerd op de zelfhulpboeken 1 en 2 van Mary Burmeister, de grondlegster van Jin Shin Jyutsu in het Westen. De ligging en de betekenissen van de 26 "veiligheidsenergiesloten" worden toegelicht. Ook leer je over de toepassing van eenvoudige reeksen en stromen. De deelnemers van de cursus worden uitgenodigd de stromen eerst toe te passen op zichzelf en daarna op de verschillende diersoorten. Dit leidt tot een verdieping en verfijning van de aanraking. Er wordt gewerkt met paarden en honden.

De cursus wordt gegeven in het Engels en zin voor zin vertaald in het Nederlands. 

Data: 23, 24 en 25 juni 2023.

Locatie: Hurmes Dierenthoes, Lochtstraat 22, Stramproy.

Kosten: € ???

 

N.B. Voor alle acitiviteiten geldt dat de deelnemers dienen te beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering.