Time Out voor de baasjes
Time Out voor de dieren

Ervaringen met Time Out voor Mens & Dier

Testimonials

Ervaringen met Time Out voor Mens & Dier

Testimonials

Wilt u ook uw ervaring(en) vertellen? Mail mij en ik zorg dat het op de site komt.

*************************

Hoi Annemieke,

bedankt voor jouw goede zorgen!! Ik vond 't een heel bijzondere kennismaking met jou en Jin Shin Jyutsu. Dat vonden de honden trouwens ook! Heel bijzonder om te zien hoe de honden zich (uiteindelijk) helemaal overgaven aan jouw handen. Nogmaals dank! 

Groetjes, Natascha

*************************

Prachtig bericht via de app ontvangen:
'Annemieke, ik ben je zo dankbaar. Nina is nu moedertje en doet het zoooo goed. Ze is zo relaxed, vrolijk en vrij. Ze geniet zelfs met volle teugen van alle aanloop en gezelligheid. Vanmorgen weer veel bezoek, ook kleine kinderen en Nina geniet volop. Ze verzorgt haar kroost bij vreemde mensen, laat zich aanhalen door iedereen en gaat zelfs op haar ruggetje liggen en vraagt met haar poot voor meer. Echt een droom die uitkomt om haar zo te zien. Je bent geweldig, we zijn je echt dankbaar.' Daar hoef ik weinig meer aan toe te voegen... Superblij natuurlijk!!! 

*************************

Hallo Annemieke,

Ik ben niet zo’n schrijver van hoe goed het allemaal geweest is.

Ik had alles in de reguliere geneeskunde geprobeerd maar helaas geen resultaat, dan kan ik niets meer voor u betekenen, dan zal het wel tussen de oren zitten. Via een vriend kwam ik bij jou terecht en ik moet eerlijk bekennen dat ik toen niet veel ophad met de alternatieve geneeskunde. Ik maakte een afspraak bij jou, een hele rustige, lieve en later bleek een zeer bekwame mevrouw.

Na twee behandelingen had ik al minder vaak hoofdpijn, hoezo uitbehandeld?

Uiteindelijk ben ik 10 keer bij jou geweest met later steeds grotere intervallen tussen de behandelingen.

Ik heb sinds die tijd geen hoofdpijn meer en ik ben steeds meer in de natuurlijke geneeskunde gaan geloven.

Annemieke ik wil jou heeeeel erg bedanken en ik kan twijfelaars aanraden maak een afspraak en vaak krijg je nog een gedeelte terug van je zorgverzekering.

Rob

*************************

Kopie van een recensie op facebook:

Heerlijk de behandelingen. Ik voel me er super bij. Jammer als de tijd van de behandeling voorbij is. Kan nog uren blijven liggen.
Echt een aanrader. Miranda.

*************************

Lieve Annemieke,

Op aanraden van iemand bij jou een afspraak gemaakt, in eerste instantie voor Cato, een grote poedel van 4 jaar. Cato is door een aantal negatieve ervaringen veranderd van een vrolijke onbevangen hond, in een onzekere blaffende hond. Bovendien vindt ze het trimmen vervelend. Aangezien Cato een poedel is, zal ze helaas met regelmaat naar de trimster moeten...
Na de tweede behandeling begon ik al iets te merken, maar daar kon ik nog niet echt de vinger op leggen. Uiteindelijk zijn we na de vierde behandeling gestopt en hadden we een ‘geresette’ hond. Dus onze vrolijke hond terug. Ook de laatste keer bij de trimster was bijna zonder stress. Ongelofelijk!! Allemaal blij!

Dan hebben we nog een hond, Chester, een Manchester Terriër van 10 jaar. Chester is een afstandelijke, onzekere en angstige hond. Dit is eigenlijk al vanaf dag een. Jij stelde voor om een poging te doen om Chester ook te behandelen. Zelfs als het niet zou lukken voor niks!! Dat hadden we natuurlijk niet gedaan. Chester laat zich echt niet aanraken door een vreemde, dus ik vond het wel spannend!  Maar het lukte Annemieke wel, Chester liet zich behandelen. Bij de laatste behandeling was het wel heel duidelijk, Chester was klaar. Ook bij Chester merken we een groot verschil. Als er bezoek binnenkomt blaft ze veel korter. Als ze buiten op mensen, uit angst, blaft herstelt ze veel sneller. Ook bij haar dus goed resultaat. Ook weer allemaal blij!

Annemieke, dank je wel voor bovenstaand en dank je voor je wijze woorden.
We gaan mekaar op de hondencursus weer ontmoeten, dus tot dan.
Trouwens van mij 5 sterren!

Lieve groetjes,

Rian Peeters

*************************

Lieve Annemieke,

Wat zijn wij blij dat jij op ons pad bent gekomen en zo ongelooflijk goed geholpen hebt met Loef, onze Australian Labradoodle van 2,5 jaar.

Loef is altijd al een beetje een schrikachtige hond geweest, maar een jaar geleden nam dit ernstige vormen aan. Vanaf het moment dat ze erg schrok van een machine die een glasbak leegde, een ballon die voor haar neus kapot klapte en een hard en hoog blaffende hond bij ons aan de overkant, konden wij met Loef haast niet meer wandelen.

Ze schrok van alle onverwachte geluiden en raakte dan zowat in een shock. Ze hijgde, schuimbekte, trilde erg en als ze losliep, liep ze van ons vandaan. Vooral dat laatste maakte het wandelen ook voor ons niet meer relaxed, bang dat ze weg zou lopen.

De angst leek te verergeren en op een gegeven moment durfde ze niet eens meer ons oprijpad af te lopen om uitgelaten te worden. Ik kon ook niet meer met haar trainen op de hondenschool omdat ze daar ook een aantal angstige ervaringen had gehad met geluiden.

We zagen onze ontiegelijk vrolijke en blije hond veranderen in een zeer gestresste en gespannen hond, die onzeker werd en niet gelukkig leek.

Via via kregen we jouw naam door en ik heb je meteen gebeld en op korte termijn konden we bij jou terecht.

Het contact met jou was zo fijn en ontspannen. Loef was ook meteen helemaal gek op je.

In het begin was ze nog erg onrustig en beweeglijk op jouw tafel, maar al na een paar sessies verbeterde dit en ging ze sneller liggen en gaf zich over. Daarbij zuchtte ze telkens heel diep.

Een paar uur nadat we voor de eerste keer bij jou waren geweest, liepen we ’s avonds met haar ons oprijpad af en haar staart en kop gingen omhoog en heel vrolijk liep ze met ons mee. Dit hadden we maanden niet zo gezien! Ik kon wel huilen van geluk! Wij hadden onze lieve, blije Loef weer terug!

Ze heeft de afgelopen maanden zeker nog weleens een angstig moment gehad, maar ze herstelt zich nu redelijk snel, loopt niet meer van ons weg als ze iets engs hoort en over het algemeen is ze veel minder bang.

Jouw behandelingen hebben enorm goed effect gehad. We denken dat we zeker nog wel een keertje terugkomen bij jou (rond Oud en Nieuw i.v.m. vuurwerk misschien?)maar dat vindt Loef alleen maar erg fijn. Ze is dol op je.

Lieve Annemieke, nogmaals enorm bedankt voor je fantastische werk. Wij zijn zo dankbaar voor alles wat je voor ons betekend hebt.

*************************

Geweldige ervaring voor mijn kater Gogo. Zo mooi om te zien, dat het even wennen is en dat zo'n dier zich dan gewoon overgeeft. Een aanrader!

*************************

Beste Annemieke.

Zoals beloofd nog even een omschrijving van onze ervaring bij jou, via de hondenschool bij jou terecht gekomen om onze Ozzy boerenfox van bijna 2 te helpen met zijn onzekerheid. Wat zich vooral uit bij het ontmoeten van vreemde mensen en vooral honden, hij blaft en hapt (in de lucht) en laat zelfs zijn tanden soms zien en vooral bij honden hield het pas op als deze uit zicht was, bij mensen ging het eigenlijk al steeds beter zolang deze maar niet hem perse willen aanraken op het moment dat hij het spannend vind.

Klein beetje sceptisch kwamen we de eerste keer en na een half uur poging doen om zijn vertrouwen te winnen dacht ik echt: “Dit word niks.” Uiteindelijk hebben we samen en met een beetje hondeworst toch hem zover gekregen dat je hem mocht aanraken. De tweede keer gelijk samen op de grond begonnen en de derde keer sprong hij op tafel. De laatste keer lag hij los op tafel en zolang hij ruimte kreeg af en toe een rondje te maken ging het super.

Helpt het dan? Ik denk van wel, natuurlijk zijn, zijn problemen niet als sneeuw voor de zon vertrokken maar hij laat het veel sneller los. Hij blaft 1x, 2x hooguit 3x en dan is het klaar. Hopelijk komt hij nog meer in balans in de toekomst, heel fijn dat je me ook tips hebt gegeven om zelf thuis hem te kunnen helpen.

Groetjes, Mariëlle

*************************

Over de introductiecursus "Jin Shin Jyutsu voor dieren":

Super leuk om te doen. Het heeft me weer zoveel nieuwe ideeën en inzichten opgeleverd die ik ook in mijn eigen praktijk wil gaan toepassen. Fijn ook dat ik altijd met vragen contact kan opnemen. Bedankt Annemieke voor de begeleiding en Wim voor de heerlijke lunches. Gerda Fortuin.

*************************

Geweldige cursus. Veel opgestoken. Voor mij goed vol te houden doordat het geen hele dag in beslag neemt. Smaakt naar meer ! Dank je wel. Simone van den Eertwegh.

*************************

5 sterren gekregen op Facebook, van Petra Lochtman met de volgende tekst:

Heerlijk om zo'n diepe rust en verandering in je lijf te ervaren! Kijk altijd weer uit naar de volgende afspraak... 
De verandering bij de konijntjes is goed merkbaar. Het is ècht voor Mens & Dier!

27-6-2017

*************************

Hallo Annemieke,

Heel hartelijk bedankt voor je hulp bij onze Sophie, een kleine dame uit Roemenie.  Dankzij jouw behandelingen heeft ze de rust gevonden die ze verdient. Al na de eerste behandeling merkte wij thuis al een groot verschil. Zij reageerde niet meer op elk geluid of beweging. Als zij slaapt, slaapt ze nu echt. Ook in de tuin is zij rustiger. Ze controleert minder.
Wij zijn heel blij met het resultaat. Zonder jouw hulp was ons dit niet gelukt.

Groetjes, Ingrid

*************************

Hallo Annemieke,

Doordat ik een jaar of drie geleden eens iets gelezen had over  Jin Shin Jyutsu was ik direct geinteresseerd toen ik las over “Time-out” voor mens en dier. Saar onze Springer Spaniel is een onzekere hond die erg gevoelig is voor geluid. Met name dierengeluiden, ze schrikt er steeds van. Thuis duikt ze onder de tafel als er op tv dieren te horen zijn. De eerste keer bij Annemieke aangekomen wilde ze de auto niet uit, dit gebeurt vaker door haar onzekerheid. We werden prettig ontvangen maar Saar had duidelijk last van stress. In het begin van de behandeling bleef ze enorm hijgen, ik werd er zelf een beetje nerveus van maar Annemieke zei na ongeveer 20 minuten gaat dat over. En inderdaad Saar werd heel rustig, ging liggen en viel in slaap. Omdat het mijn interesse had vertelde Annemieke wat ze deed en welke combinaties ze toepaste. Het was een bijzondere sfeer, ik zelf voelde tintelingen in mijn lichaam alsof de energie ook door mijn lichaam ging. Na drie kwartier stond Saar op, zo van het is nu wel klaar. De tweede keer sprong ze gelijk de auto uit en rende kwispelend naar de voordeur. Op de tafel beland was ze binnen 5 minuten in diepe rust. Het was ongelooflijk zo rustig als ze de behandeling onderging. Een paar keer een diepe zucht en wat geeuwen. Na de behandeling was ze ontzettend uitgelaten, heerlijk om te zien. Tijdens een van onze wandelingen blaatte ergens schapen, in plaats van snel weg te willen bleef ze staan en wilde er zelfs heen, een verrassend moment voor mij. De derde behandeling ging wat moeizamer, Saar was wat onrustiger en wilde alsmaar pootjes geven, volgens Annemieke had Saar het idee dat ze klaar was. Toch liet ze zich nog behandelen en viel weer in slaap.

Bedankt Annemieke voor deze bijzondere ervaring, het heeft er in geresulteerd dat ik zelf ook weer actief bezig ben met Jin Shin Jyutsu voor mezelf en voor Saar.   

Groetjes Jet

**********************************

Hoi Annemieke,

Via via zijn we bij jou uitgekomen. Onze zwarte Mechelse herder vertoonde verlatingsangst wat zich uitte in constant blaffen om de kleinste dingen. Doordat omstanders er klachten over gaven zijn we van alles gaan uitproberen en zodoende zijn we bij jou terecht gekomen. Wat zijn we blij dat we deze stap hebben genomen. Als we zien hoeveel rust jij in hem krijgt niet te geloven. We zijn jouw dankbaar voor deze hulp en we gaan hier zeker nog enkele malen mee door. Grtjs

**********************************

Beste Annemieke,

Wij hebben een kooikerhondje Toby van anderhalf jaar. Toby is erg schrikachtig, zat vaak in elkaar gedoken voor zich uit te kijken. Leek of hij depressief was. Maar in huis is hij erg overheersend. Hij gromt naar alle huisgenoten. Via een gedragstherapeut zijn we bij Time Out voor mens en dier terecht gekomen. Bij de eerste behandeling duurde het bijna een half uur voordat Toby zich overgaf een de therapie. Bij de 2e behandeling gaf hij zich sneller over en ontspande zich. Door de Jin Shin Jyuts en de Bach Bloesem druppels was Toby al na een paar behandelingen over zijn angsten heen. Maar het grommen naar ons toe bleef. Annemieke bleef doorgaan met behandelen. De ene week met meer resultaat dan de andere week. Ze had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Ze adviseerde ons ook om een video  te bekijken en heeft ons een boek meegegeven van Jan Fennell. Zij heeft een methode ontwikkeld over het opvoeden van honden. Deze methode hebben we toegepast in combinatie met de Jin Shin Jyutsu therapie, de Bach Bloesem druppels en later ook de Schussler celzouten. Door het vertrouwen wat Annemieke ons gaf zijn we door blijven gaan met behandelen, al zagen we het soms niet meer zitten. Maar zoals altijd de aanhouder wint. Toby is veranderd in een vrolijk speels hondje en het grommen behoort tot het verleden.

We zijn Annemieke erg dankbaar voor wat ze voor ons heeft gedaan. Zonder haar hadden we Toby waarschijnlijk niet meer gehad. Maar dankzij haar kunnen we weer elke dag genieten van ons hondje.

Wij wensen Annemieke heel veel succes met haar praktijk. Super hoe zij met dieren kan omgaan en ons het vertrouwen heeft gegeven dat het goed zal komen.

Liefs Annemie en een high five van Toby  

07-12-2016

**********************************

Pippa en Lola vinden Annemieke een TOPPER !!!!
Pippa zo blj en vrolijk is eindelijk van haar oorklachten af en pootjes zabbelen is verleden tijd.
Lola zoveel meer zelfvertrouwen en niet meer bang voor andere honden.

**********************************

Beste Annemieke

Ik kreeg jouw adres van Helga waar ik cursus heb met Joek mijn Labradoodle van 17 maanden. Hij was erg bang voor zwarte honden en onverwachte geluiden,situaties ook al had hij deze vaak mee gemaakt. Hij bevroor ter plekke of begon te trekken,springen en blaffen. Ook had hij met grote regelmaat oor,oog en ontstekingen aan de pootjes. Wandelen was niet leuk meer. En dan dat krabben en met zijn kop schudden. Al veel zalven,druppels en antibiotica gekregen.
Vanaf de eerste keer voelde meneer zich thuis bij jou. Zo rustig op de behandel tafel, letterlijke overgave Het leek alsof hij dacht dit doet me goed en dat was ook zo.
Ik kreeg geleerd wat ik thuis kon doen en we gingen na 1 uurtje de deur uit.
Nog 2 keer zijn we geweest en als ik me niet zo druk had gemaakt voor de terug reis waren er maar 2 behandelingen nodig geweest.

Nu 3 weken later gaat het fantastisch met Joek. Wandelen is weer een plezier. Hij  loopt rustig door als hij zwarte zwarte honden ziet ,blaft, trekt en springt niet meer. Hij heeft zelfs toen het niet anders kon langs een hond gelopen.
Kijkt wel nog op of blijft even staan als er wat vreemd is maar dat lijkt mij normaal gedrag.
Hij heeft geen ontstekingen meer gehad.
Ik wil je bedanken ook namens Joek die een lieverd is. Wat ben ik blij dat we jou heb mogen ontmoeten
Een aanrader voor baasjes die graag hulp hebben voor hun huisdier.

Groetjes José en een knuffel van Joek

**********************************

Hallo Annemieke, We zijn je eeuwig danbaar wat je voor Juul en ons hebt gedaan de afgelopen maanden. Door de behandelingen die hij van jou kreeg knapte hij zienderogen weer een heel stuk op ( ook al wisten we dat hij flink ziek was) zodat we nog een paar maanden samen konden genieten. Helaas hebben we vandaag afscheid moeten nemen van onze trouwe vriend Juul. We zullen hem vreselijk missen, maar we weten dat hij door de behandelingen naar wij merkten geen pijn had en dat was voor ons het belangrijkste. Dank je wel.

**********************************

Vorig jaar brachten we ons konijn Oliver naar een konijnenopvang en pension tijdens onze vakantie. Dat was goed bevallen dus dit jaar weer. Oliver zou gecastreerd worden, zodat we na de vakantie een vriendinnetje konden meenemen voor hem. Met z'n tweeën is leuker dan alleen.Maar toen we na de vakantie Oliver wilden ophalen, was hij behoorlijk getraumatiseerd. Hij was agressief en had de pensionhoudster gebeten. We dachten dat hij zou herstellen als hij eenmaal thuis was. Maar thuis was hij erg schrikachtig en angstig en daardoor soms agressief. Hij verstopte zich bijna de hele dag in het nachthok. 
Uiteindelijk heb ik met Annemieke een afspraak gemaakt. Ze heeft Oliver drie keer behandeld. De eerste keer was na de behandeling sterke verbetering. Oliver was wel nog angstig, maar ook nieuwsgierig en wilde weer een beetje spelen met ons. Na de tweede behandeling veranderde weinig, maar er was geen terugval. De derde behandeling deed Annemieke bij ons thuis, omdat het reizen nogal stressvol was voor Oliver. Nu is hij weer vrolijk, nieuwsgierig en speels. Soms schrikt hij nog wel eens, maar herstelt zich weer snel.
Annemieke, bedankt voor de behandeling. Fijn dat Oliver weer lekker in zijn vel zit. Nu kunnen we op zoek naar een vriendinnetje voor hem.

Groetjes,
Clarie

**********************************

Onze labrador van 8 jaar was ontzettend bang voor bepaalde geluiden op de tv. Op het laatst zo extreem dat ze niet meer bereikbaar was en niet meer binnen wilde zijn.
We hadden al van alles geprobeerd maar haar gedrag werd alleen maar erger. Met pijn in ons hart zagen we hoe bang ze was.
In juli kreeg ik een kaartje van jou en trok ik de stoute schoenen aan. Ik kon mij er niks van voorstellen dus ik stapte met gemengde gevoelens bij je binnen. Vanaf het moment dat je met mijn meisje begon zag ik dat het goed was. Ze ontspande onder je handen en liet alles rustig over haar heen komen. Zo relaxt had ik haar al lang niet meer gezien. Thuis veranderde er die week nog niet zoveel, maar ik keek al uit naar de tweede behandeling.
Een week later mochten we weer. Whoopi stapte vrolijk bij je binnen en lag al snel weer volledig ontspannen bij je op de tafel. Ze viel zelfs in slaap en de waterdruppels liepen uit haar neus. Voor mij weer een bevestiging dat er innerlijk echt iets gebeurde in het lichaam/ hoofd van mijn meisje. Die week lag Whoopi ook al iets vaker binnen en herstelde ze zich snel als ze angstig was.
De derde behandeling had Whoopi meer moeite om zich te ontspannen en jij zei “het kan zijn dat we bijna klaar zijn en dat Whoopi dat aangeeft” Na een half uurtje gaf ze zich weer helemaal over, maar gaf ook al snel weer aan dat het klaar was.
De behandelingen zaten er op, maar ik wilde toch nog graag een vierde afspraak. We hebben deze gemaakt en jij zei “je mag de afspraak altijd afzeggen als je denkt dat het niet nodig is”
Ik heb een week gewacht maar was overtuigd toen mijn meisje op de bank lag terwijl de tv aan stond. De afspraak hebben we gecanceld en het gaat nog steeds goed met haar.
Annemieke ontzettend bedankt voor wat je met ons meisje gedaan hebt. Ze is weer een vrolijke lieverd die geniet van het leven en graag samen met ons in huis is zonder bang te zijn.
 
Groetjes Helga

**********************************

Beste Annemiek,

 Veel dank voor de behandeling van Zara, mijn St. Bernhard.

Bij haar komst uit het asiel was zij duidelijk getraumatiseerd en dankzij jouw behandelingen en aanwijzingen is zij veel meer relaxt en beter te hanteren. Daarbij helpen de Bach-bloesemdruppels zeker.

Fijn dat je Zara zo goed hebt kunnen helpen.

 Met vriendelijke groet,

 Paul Baur, 1-9-2016

**********************************

Sinds dat mijn hondje daico 1 jaar was kom ik met enige regelmaat bij Annemiek. De verlatingsangst is en blijft aanwezig maar door toepassing van de juiste stromen is daico weer die lieve 'ik wurm me los teckel' en ook een ontspannen hondje als ik weg ben.
Af en toe heeft hij jhin shin jyutsu nodig om weer in balans te komen.
Echter het mooiste van alles. Annemiek heeft mij geleerd hoe ik daico zelf kan helpen en heb inmiddels ook het boek van adele laes. Het geeft zelfvertrouwen, een zeer mooie band en een zeer gezegend gevoel dat ik kennis mocht maken met jin shin jutsu en nu ook zelf mijn lieve 'ik wurm me los teckel' kan bahandelen.. 
Super bedankt Annemiek en een lik van de 't wurmpje :)
Liefs, Daisy

**********************************

Hallo Annemieke, Wij kwamen een tijdje bij je met een 9-jarige Witte Zwitserse herder bij je die vooral super angstig was. Ons doel was dat Kibo dit jaar een keertje redelijk ontspannen naar de dierenarts kon i.p.v. angstig en grauwend. Bovendien was hij ook al een aantal keren gegrepen door andere honden. Na 2 sessies bij jou viel het ons op dat hij zich zo aan jou overgaf. Dat was heel apart en helaas werd hij daarna weer een keer gegrepen, van achteren, terwijl hij aan de riem zat. Wonder boven wonder ontdooide hij toch weer heel snel toen jij hem behandelde. Alleen konden we nog niet echt meten of de behandeling daarbuiten werkte. Tot gisteren...we gingen naar de dierenarts voor zijn jaarlijkse entingen. Iedereen van tevoren gewaarschuwd en...we voelden ons helemaal voor schut staan toen Kibo de rust zelve bleek te zijn! Hij liet zich door wegen, door de dierenarts betasten en zonder grauwen spuiten! Dit hadden wij al jaren niet meer meegemaakt! Echt super bedankt hiervoor namens Kibo en ons, ons doel is bereikt!!! Heel erg bedankt, Tonny, Laury, Ralph, Demi en Kibo.

**********************************

Onze jonge Border Collie van 9 maanden had al een aantal maanden last van zijn oogjes. Daar bleef maar troep uitkomen en we moesten ze verschillende keren per dag schoonmaken. Daarnaast was hij wat jeukerig en vooral erg onrustig. Hij kon ineens ook niet meer goed alleen thuisblijven en ging dan piepen of janken. Daarop hebben we de hulp van Annemieke ingeroepen. Twee dagen na de eerste behandeling bleven zijn oogjes helemaal schoon. Daarna is het bij 1 oog nog even teruggekomen, maar inmiddels is het probleem helemaal opgelost. Ook de jeuk is veel minder. Na de derde behandeling is er een enorme rust over hem gekomen en het alleen thuisblijven is geen enkel probleem meer. Hij is nu weer een heerlijke puber met normale puberstreken. Dank je wel Annemieke!

Lilian, 4-5-2016

**********************************

“Ik had klachten aan de linkerkant van mijn lichaam. Met name mijn arm en mijn hand. Last van trillingen en instabiliteit. De  huisarts vermoedde het carpaal tunnelsyndroom of anderszins een neurologische oorzaak. Hij verwees mij door naar de neuroloog en adviseerde een operatie aan de linker onderarm om de vermoedelijk beknelde zenuw los te krijgen. Ik ben wel naar de neuroloog gegaan. Maar niet om een vraag te stellen over een mogelijke operatie. Dat bleek ook niet nodig. Ik ben uitgebreid neurologisch onderzocht. Het klopt dat mijn linkerkant in zijn geheel – met name bij afhankelijk evenwicht – zwakker is dan mijn rechterkant. Maar dat is niet verontrustend en oplosbaar. Ik ben daarvoor behandeld met Jin Shin Jyutsu door Annemieke Driessens. Het is de bedoeling dat je je pijnklachten beschrijft. In samenhang met hoe je je voelt. Vervolgens brengt ze, voelbaar, stromingen op gang. Het geeft rust en evenwicht. Voor mij betekende het dat de pijnklachten verdwenen en dat het evenwicht tussen mijn linker- en mijn rechterkant herstelde.

Het is alweer enige tijd geleden. Het herstel is blijvend.”

 Met vriendelijke groet, Harrie

 *********************************

'Leer er maar mee leven', zei de specialist eind december 2015 toen hij de diagnose tinnitus stelde. Dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan, ik kon me er toch niet bij neerleggen.
Misschien kon Annemieke mij op de een af andere manier helpen. En ik moet toegeven, sinds ik bij haar ben geweest, gaat het beter met me.
De tinnitus is niet weg, maar tijdens de behandelingen heb ik het wel beter kunnen accepteren waardoor ik gelukkig meer rust in mijn hoofd heb.

Frank, februari 2016

*************************

Ik was zelf bezig onder begeleiding van de CD van Matthias Roth.
Toen viel de stromings guillotine.
 
Heel akelig, de stroming kolkte nog even in mijn hoofd en weg was alles.
Alsof mijn hoofd niet meer bij mij hoorde.
Zelf kreeg ik de blokkade niet opgeheven en Annemieke heeft ook hard
moeten werken.
 
Maar het is haar gelukt en ik voel het weer stromen.
Wat is dat toch een heerlijk gevoel.

Margo

*************************

Na vele behandelingen van mijn echtgenoot voor zijn restless legs syndroom is er nu een duidelijke verbetering te zien. Hij is sinds enige tijd wekelijks bij Annemieke te vinden, die hem behandelt voor zijn klachten...Gisteren was hij zó ontspannen, dat hij zelfs tijdens de behandeling in slaap is gevallen. Inmiddels is duidelijk, dat de klachten, waar hij al jaren onder gebukt gaat aan het verminderen zijn...Jin Shin Jyutsu helpt écht...We zijn er héél blij mee, zeker nu de extra behandelingen, mogelijk gemaakt door Annemieke, zijn vruchten afwerpt...Onze dank is groot...

*************************

In oktober is mijn eerste kennismaking geweest met Jin Shin Jyutsu bij Annemieke. Nu kan ik een verhaal maken dat van A tot Z alles beschrijft. Dat doe ik niet. Jaren lang ben ik bezig geweest, om vooral van mijn hoofdpijnklachten/migraine/nekklachten af te komen. Ik dacht dat ik alles had gehad in het reguliere circuit en in het natuurlijke/ homeopatische circuit. Maar ik geef niet op...............       Eens zal ik iets vinden dat me wel helpt om van die pijn en de tabletten af te komen.
Het is nu begin januari (2016) en kan wel zeggen dat ik al enkele weken helemaal geen medicijnen meer heb ingenomen. Tevens zijn ook andere klachten zo goed als verdwenen. Heb meer energie. In het begin was ik wat skeptisch. Moest het eerst eens zien en dan geloven.  Nou, ik zeg nu hardop:
Ik geloof in Yin Shin Jyutsu.... Annemieke hartelijk bedankt. Jij hebt me via Jin Shin Jyutsu een heel nieuw leven gegeven. Als het zo blijft dan kan 2016 niet meer kapot.

Miriam Timmermans


**************************

Ik wil graag reageren op het berichtje van Annemieke.

Degene die van de restless legs is verlost dat ben ik. Een WERELD van verschil.... Kan nu rustig blijven zitten, liggen en slapen.... Ik moet zeggen dat is HEERLIJK. Annemieke heeel heeel erg bedankt. Dus als iemand nog twijfelt..... doen.

Ik was trouwens bang dat ik nog geregeld terug zou moeten komen om van mijn restess legsklachten af te blijven, maar dat is volgens Annemieke niet nodig. Het lichaam is weer in balans. Gr. Bea

**************************

Hallo Annemieke,

 
Hartelijk bedankt voor je hulp met ons Guuzebeest,
Ze toont veel minder oversprong gedrag en kalmeringssignalen op straat.
Harde geluiden vliegen en razen langs haar heen, ze reageert er veel minder op dan voor de behandelingen.
Herstelt zich sneller van schrik reacties. 
In huis is ze ook rustiger, meegaand, niet meer zo haantje de voorste en wanneer er mensen over de vloer komen.
Het was een mooie ervaring om mee te mogen maken.
Al is ons Guusje klaar, misschien kom ik toch nog eens voor een herhaalbehandelingetje.. schaden doet het haar zeker niet!!!
 
Hartelijk bedankt en dikke lebber van ons Guus !!
 
Monique
 
**************************
 

Klachten door diverse ingrijpende persoonlijke gebeurtenissen en weinig tot geen herstelmomenten.

Hoofdpijn, migraine, nekklachten; Onverklaarbare onrust, slecht in slaap kunnen komen; Concentratieproblemen; Vermoeidheid, overdag in slaap vallen; Duizelig, wollig in het hoofd; Spierpijn na geringe fysieke inspanning, het lichaam lijkt onder spanning te blijven staan

Tijdens behandeling lukt het wel te ontspannen en deze ontspanning kan langer vastgehouden worden. Hoofdpijn en migraine is minder geworden. De cirkel van geen tot weinig energie lijkt doorbroken. Vermoeidheid overdag is minder geworden waardoor meer energie voor activiteiten. Door deze activiteiten lukt het( soms) beter om in slaap te komen. Al met al is het nog geen honderd procent maar de weg naar herstel lijkt ingeslagen. 20-08-2015

********************

Onrust in mijn hoofd en in mijn lijf. Slecht slapen, blijven malen, niet kunnen genieten van de rust, niet stil kunnen zitten.

Dankzij Annemieke heb ik mijn rust weer hervonden. Heerlijk ontspannend waren de behandelingen.

Dankzij haar zit ik weer lekker in mijn vel, kan ik weer genieten, en heb ik meer rust, zoals het hoort.

Annemieke bedankt.

*****************************

Dank Annemieke, dankzij jou is Jean Marie weer echt de hond die hij wil zijn. Na je eerste behandeling merkte ik het verschil al maar na drie, fantastisch! Hij is zelfverzekerder geworden en daarmee veel rustiger en hanteerbaarder. Hij is nog steeds even lief en een beetje ondeugend. 2015-05-09

*****************************

Kwam bij Annemiek met mijn teckel Daico van 1 jaar met verlatingsangst. Ze gaf me het gevoel dat ik juist wel alles goed deed terwijl andere zeiden van niet. Een luisterend oor en ontzettend lief voor mijn 'ik wurm me los teckel' zoals Annemiek hem altijd beschreef. Nu na een aantal behandelingen kan ik vol enthousiasme zeggen dat mijn viervoeter lekker alleen thuis kan blijven en zich ook niet meer laat horen. Echt een succes verhaal !! Natuurlijk ook ontzettend blij en een dikke dankjewel voor jou Annemiek !!! 2015-03-19

*****************************

Annemieke wij vinden het onvoorstelbaar hoe onze shi tzu Bobby nu stukken minder last heeft van jeukkkachten. De wondjes zijn mooi aan het genezen en de drang om zichzelf te bijten en likken wordt steeds minder!!! En een mooie bijkomstigheid is dat hij rustiger en zelfverzekerder is geworden. Wij hopen over een aantal weken je te kunnen melden dat hij zonder medical petshirt kan rondrennen en dat we wellicht in de toekomst zijn medicatie ivm chronische maag-darmontsteking kunnen gaan afbouwen. Wij gaan hiervoor nog wat onderhoudsbehandelingen doen en zelf ook goed zijn oefening blijven doen. Groetjes Gerda, Wendy en natuurlijk een dikke poot en knuffel van Bobby. 2015-02-21

*****************************

Hoi Annemieke, Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de sessies die met mijn onzeker hondje hebt gedaan. Na 3x zie ik al degelijk verschil. Ze is zekerder geworden op bepaalde momenten en heeft s\'avonds eerder haar rust gevonden door op haar eigen kussen te gaan liggen. Echt heel fijn wat er is veranderd! Heel veel succes verder en ik zal je zeker aanbevelen als er mensen zijn die radeloos zijn. En ik bewaar je nummer ;). . Groetjes Guusje & Lonneke. 2015-02-19

*****************************

Lief Annemieke, wat een mooie site heb je ik ben ook trots op mijn dochter dat ze zo'n mooi logo heeft ontworpen. het is toch nog ergens goed voor geweest, dat het pension niet kon doorgaan, want dit is je op lijf geschreven en ik wens je dan ook alle succes in je nieuwe huis, voor mens en dier. als het weer kan kom ik heel graag kijken en bij gebrek aan een dier kun je mij dan wel onderhanden nemen, er mankeert nogal wat aan!!! liefs Adje B. 2014-12-11

*****************************

Ik ben zo blij dat wij je hebben leren kennen. Fudge is echt een stuk zekerder geworden en minder angstig. Ze schrikt nog wel heel af en toe maar haar leven is een stuk aangenamer geworden! We kunnen ook weer flinke stukken wandelen zonder teveel stress gelukkig. Ook werkt de bach-bloesem er natuurlijk aan mee die je gemaakt hebt voor Fudge!  Dank je wel voor alles, je bent een geweldig mens met een hart voor dieren, dikke knuffel van Fudge. 2014-11-24

*****************************

Lieve Annemieke, wij willen je heel erg hartelijk bedanken wat je hebt gedaan voor Jumper en Stitch. Het heeft voor Jumper heel veel gedaan en ik weet zeker dat het daarom ook zo goed met haar gaat op haar nieuwe plek. En kijk maar eens naar de foto, Stitch ligt gewoon naast mij op de bank.... Iedere dag weer. Voor dat jij er was geweest mochten we van geluk spreken als dat 1 keer in de 2 weken gebeurde.. Hij heeft toch nog iedere dag zijn schrikmomenten maar dat is zo weinig in vergelijking tot ongeveer 2 maand geleden.. Hij miauwt nu soms gewoon, zo van aai mij .... Daar zijn we echt heel blij mee!!!.. Dus heel hartelijk bedankt voor wat je hebt gedaan voor onze poezen !! 2014-11-20

*****************************

Vandaag is het weer een aantal weken geleden dat jij, Annemieke bij ons bent geweest voor Mike. Voordat je vertrok zei je na drie weken komt de ommekeer!. We hebben iedere dag de druppels gegeven en trouw de behandelingen uitgevoerd. Ik durf het bijna niet te schrijven, maar Mike is helemaal veranderd, hij is een vrolijk hondje hij rent hij slaapt niet meer de hele dag,hij is een echt opdondertje, hoe een hondje als hij moet zijn. geweldig zo heb ik hem al jaren niet meer gezien. ik ben nu alleen maar bang dat hij weer omslaat. wij genieten nu zo van ons hondje dat is onbetaalbaar. Dank je wel lieve Annemieke, we zijn jou ontzettend dankbaar Leo en Yvon Mike en Vinnie. 2014-10-29

*****************************

Vandaag is Annemieke de derde keer bij onze Mike geweest. Mike was een hoopje ellende geen vertrouwen in de mens, een grommertje, een asielhondje dat voor zijn derde jaar al twee keer was weggegeven.wij hebben hem nu vijf jaar. Hij is heel lief maar verschrikkelijk verwend. Dat komt ook doordat hij veel lichamelijke klachten heeft. Maar nu hebben wij de hulp van Annemieke ingeroepen en kijk wat een beter hondje we nu hebben. Met haar liefdevolle handen, haar vakkundige kennis en liefde voor het dier kan hij weer stralen. Wij hebben huiswerk gekregen, huiswerk wat we graag doen het ontspant de hond maar ons ook.En ook haar magische druppels. Lieve Annemieke, wij,Leo en ik, willen jou héél hartelijk bedanken wat je voor Mike gedaan hebt en wij zullen ervoor zorgen dat het beestje beter in zijn vel blijft zitten. Jouw lessen waren super. 2014-10-08

*****************************

Dankzij de hulp van Annemiek kunnen we weer met veel plezier wandelen met onze prachtige hond Sheldon!!  Sheldon is een kruising tussen een bordercollie en schotse collie, hij is nu 3 jaar oud en heeft een vrolijk, opgewekt en zachtaardig karakter. Helaas is er (deze zomer) bij hem een grote angst ontstaan voor knallen. Aangezien we in een agrarisch gebied wonen werd het voor Sheldon echt een drama om te gaan wandelen. De knallen zijn in deze periode non- stop te horen op de akkers (voor de vogels weg te jagen) dus ontspannen wandelen was er niet meer bij. We hebben diverse methodes geprobeerd om hem hierin positief te begeleiden, maar de angst werd alleen maar groter. Waar deze angst ineens vandaan kwam was voor ons ook een raadsel, waarschijnlijk is hij een keer geschrokken van dit geluid... Sheldon ging van een opgewekte blije hond naar een angstige hond die het liefst zo snel mogelijk weer thuis was. Annemiek heeft Sheldon thuis en buiten behandeld, prachtig om te zien hoe hij positief reageert op deze behandeling. Samen zijn we gaan lopen tot er weer een stukje vertrouwen terug kwam in Sheldon en ook in mij. Dankzij haar advies heb ik zelf de behandeling verder aangepakt en zag je Sheldon iedere dag meer vooruit gaan. Nu... enkele weken verder is hij weer een vrolijke opgewekte hond die redelijk ontspannen over de "knallende" akkers loopt. De angst is niet geheel voorbij maar hij hersteld hier ter plekke weer van ipv direct naar huis te rennen vind hij weer zijn veiligheid bij ons en kan hij weer door wandelen. We zijn echt heel blij met de hulp die we van Annemiek hebben gekregen...echt.. heel erg bedankt hiervoor!! Groetjes Roland, Linda en Sheldon. 2014-10-07

*****************************

Amazing wat Annemiek voor elkaar heeft gekregen bij mijn angstige, ongelukkige en getraumatiseerde poes Chaisy-Six. Sinds de dood van haar maatje in januari is Chaisy nog meer in haar schulp gekropen en werd met de dag ongelukkiger. Nu na vier behandelingen met Annemieke met haar speciale techniek en de bachdruppels is Chaisy al veel opgewekter, verblijft in het zicht overdag en laat zich aanhalen!!! Ze verstopt zich niet meer in de slaapkamer en is veel ontspannender aanwezig!!. Werelds! Mooie ervaring!! En een vrouw die vol zit met geduld, liefde en haar therapie voor behoeftige dieren! Mooi! Als je je dierenpension opent kom ik graag bij je in dienst!!. Bedankt!. 2014-09-22

*****************************

Een testimonial... Hoe kun je nu een testimonial schrijven over iets wat zo onbeschrijflijk is. Annemieke kwam in ons leven op het moment van een zware beslissing. Zij bood uitkomst bij onze Chaisy-Six (hiervan in een ander stukje meer..). Na verbaasd, verwonderd en overtuigd te zijn geraakt van Annemieke haar therapie, rust, liefde en energie voor mijn lieve poes hebben we in overleg besloten om onze Phantom (net 4 maanden) ook eens aan de wondere handen van Annemieke over te laten... Ongelooflijk wat daar gebeurd! Een katertje die nergens voor terug deinst, keer op keer beblaasd en begromt wordt door twee poezen maar van geen ophouden of stil zitten weet, wordt als was als Annemieke haar handen op Phantom legt. Rust, respect en geduld stralen van haar maar ook van onze Phantom af. Zij weet gebieden te behandelen die hem helpen om meer in onze groep te passen en zijn rauwe karakter een satijnen randje te geven.. Dankbaar en vol lof ben ik over Annemieke, de overgave, liefde en haar respect naar onze dieren maar ook haar communicatieve vaardigheden naar de baasjes toe... WERELDS! Nooit te belabbert om door te zetten maar ook sterk genoeg om te passen als het dier in questie daar om vraagt. Bedankt Annemieke! Dankzij jou is er meer geluk en kwaliteit in het leven van onze Chaisy-Six en past Phantom zich naar eigen kunnen soepeler aan! 2014-09-22

*****************************

Annemieke heeft Ukkie 3x "behandeld".  Ukkie is een (jarenlang) zwervertje uit Spanje (galgo) en weet niet beter dan dat alles en iedereen zijn vijand is. Behalve mensen, die heeft hij waarschijnlijk niet zoveel gezien tijdens het zwerven. Maar hij staat stijf en strak en op en top alert te zijn bij alles wat beweegt op straat en in het bos. Alles is immers een potentiële vijand? Hij moet zijn plek verdedigen.. . Bij de derde behandeling gaf hij duidelijk aan dat "hij het nu wel welletjes vond". Met name de plaatsen in zijn lijf waar "leiderschap" zit, wilde hij niet zomaar afstaan. Toch kon hij het niet goed verdragen dat Annemieke dus stopte en aandacht gaf aan Addy, een zeer bange galgo uit Spanje. Uiteindelijk kwam Ukkie weer terug naar Annemieke en gaf zich min of meer over....zo kon Annemieke deze laatste sessie toch nog goed afronden.. . Ukkie heeft het zeker niet afgeleerd om overdreven alert te zijn buiten. Ik merk echter dat hij wel beter onderscheid kan maken wie er werkelijk een gevaar voor hem zou kunnen zijn (de ongecastreerde reuen), tegen de teefjes en gecastreerde reutjes piept hij alleen nog maar.... Verder zie ik dat hij rustiger is in huis, in de zin van zich beter voelen.....hij is gelukkiger, blijer zeg maar..... Kortom: de "wonderen" van Annemieke wil ik iedereen aanraden !!! 2014-08-24

*****************************

Hallo Annemieke. In jouw vakantie heb je onze hond Chupa behandeld. Een angstige hond, die niet echt lekker in haar vel zat.. Een adoptiehond die uit Kroatië kwam. Na de 2 behandelingen merken we nu duidelijk een vooruitgang.. Chupa zit lekkerder in haar vel. Dit merken we bij het uitlaten, maar ook in huis. Chupa was altijd een hond waar je naar toe moest lopen als je thuis kwam, maar nu staat ze al bij de achterdeur te wachten, als we thuiskomen. Ze is door de behandelingen rustiger geworden en ze heeft meer vertrouwen gekregen.. Natuurlijk zijn we er nog niet helemaal, maar met jou tips kunnen we haar verder helpen.. Bedankt voor de behandelingen en de adviezen die we hebben gekregen. Groetjes Gea en een poot van Chupa. 2014-08-12

*****************************

Hallo Annemieke. Ik wil je bedanken en ook van Kenzy dank zij jouw, kan ze weer hond zijn. En is ze niet meer bang als ze iets fout heeft gedaan en als ik haar daar op aanspreek. Ze is ook veel rustiger geworden. Hallo Annemieke  ik zit weer lekker in mijn velletje en ben zo gelukkig nu. Dank je wel Kenzy en likje en een pootje. 2014-05-12

*****************************

Hallo Annemieke, Blij dat ik een tijdje geleden je internetsite ontdekt heb. Nu was het moment daar om contact met je op te nemen voor onze 1,5 jaar oude Border Collie Blu. Ze was een onzekere hond die overprikkeld werd door verkeer en moeilijk kon omgaan met onverwachte nieuwe situaties/geluiden. Met jouw behandelingen is een stap in de goede richting gezet. We merken dat ze beter in haar vel zit. Ze is meer ontspannen. Ze reageert steeds minder op bv. voorbij lopende mensen/voorbij rijdende auto's. Haar focus is verlegd van de spannende dingen zoals verkeer, naar normale situaties waar ze eerst minder oog voor had. Dank je wel Annemieke, en een dikke knuffel van Blu. 2014-04-23

*****************************

Hallo Annemieke, ik wil je nog bedanken voor hetgeen je voor Brenda (ja, die 38kg zware kruising) hebt betekent. Het verliep lang niet altijd soepeltjes maar ze neemt telkens een stapje verder in de goede richting. Dat is mooi om te zien! Nogmaals bedankt ook namens Carla en een dikke poot van Brenda! 2014-04-05

*****************************

Spike, kruising Jack, heb ik paar jaar geleden uit asiel gehaald. Vanaf begin heeft hij veel moeite om alleen te blijven. Sloopt niets, maar blaft de hele boel bij elkaar. Als je terug komt rent hij als een blij, ongeleid projectiel in het rond. Eind 2012 is hij tijdens kort verblijf van een maand elders, al door Annemiek behandeld. Het was erna wel minder maar niet weg. Afgelopen maand is Spike weer op vakantie geweest. Annemiek heeft hem daar 2x behandeld. Bij 3e x liep hij zelfs weg. Nu blijft hij veel makkelijker even alleen achter, zonder alles bij elkaar te blaffen. Hij is veel rustiger geworden. Alsof het hem niet veel meer uitmaakt. Het is echt een verschil van dag en nacht. Ik ben blij met wat Annemiek gedaan heeft!! Dank je wel!!!! 2014-01-23

*****************************

Mijn kat, Duvel, was al een lieverd en zorgde eigenlijk nooit voor problemen. Toch had ik zelf het gevoel dat ze niet heel lekker in haar vel zat, ze leek af en toe gefrustreerd of onzeker. Ik was net een jaar verhuisd en had een intensieve tijd achter de rug. Duvel is altijd heel erg op mij gericht geweest (ik heb haar met de fles groot gebracht) en wellicht had het intensieve jaar ook zo zijn uitwerking op haar. Ik kende Annemieke al, en dacht: baat het niet..... Dus ik nam contact met haar op om een behandeling te plannen. Al meteen na de eerste behandeling merkte ik dat Duvel veel aanhankelijker en ook toegankelijker was. Naast haar lieve karakter, was ze nu ook relaxter, ze kwam zelfs bij ons op schoot zitten! (iets wat ze eerder niet deed). Een tweede en derde behandeling volgden, en hoewel het verschil in gedrag en houding niet zo groot was als na de eerste behandeling, bleef ze veel relaxter (ook tijdens de behandelingen). . . Ik ben blij dat Duvel nu ook lekker met mij kan ontspannen en dat ze 's nachts rustiger is. Dankjewel Annemieke! 2014-01-22

*****************************

Wilde je even laten weten dat Maska veel opgewekter is. Speelt af en toe zelfs. Loopt beter.  Oren en ogen zijn hetzelfde gebleven. Maar ik ben heel erg blij. Bedankt, je bent een kanjer!!!!! 2014-01-10

*****************************

Onze hond Cylke was ontzettend bang voor vuurwerk, ieder jaar op oudjaarsdag was wandelen eigenlijk geen optie en 's avonds lag hij onder de trap te bibberen en was er niets met hem te beginnen. Annemieke heeft hem een tijdje terug een aantal keren behandeld hiervoor. Ik was heel benieuwd hoe hij dit jaar zou reageren tijdens oudjaar. Cylke heeft het geweldig gedaan, wandelen ging goed en 's avonds tijdens het vuurwerk liep hij wel een beetje rond maar is niet in paniek geraakt, super gedaan Annemieke. Heel erg bedankt. Groetjes Josephine. 2014-01-08

*****************************

Hoi Annemieke. Ook wij zijn via Eddy bij u terecht gekomen en daar zijn we heel dankbaar voor! Onze Ollie is nog steeds wat gespannen in bepaalde situaties maar in vergelijking met 3 maanden geleden is hij echt een heel stuk rustiger geworden; het lijkt of de ergste stress verdwenen is. Een hele opluchting voor hem en voor ons. Nu gaan we volop genieten van onze lieve viervoeter. Bedankt voor alles! 2013-12-18

*****************************

Hallo Annemieke, Ik vind het heel fijn dat Eddy Veugen mij heeft gewezen op jouw kwaliteiten. Onze Noor (Duitse Herder) is er echt van opgeknapt, en staat nu niet meer zo angstig in de wereld. Bedankt en veel succes met je werk. Groetjes Jeannette. 2013-09-22

*****************************

Hallo Annemieke!! We zijn nu een aantal weken ná de laatste behandeling van onze Dokus. Met veel plezier kunnen we melden dat hij nog steeds beduidend rustiger is en lekkerder in zijn vel. Hij is veel minder angstig gelukkig en als ie soms eens uit z'n vel  springt, is hij gemakkelijk te kalmeren. Super bedankt voor je hulp, aandacht en betrokkenheid! Tot ziens!! groeten van Hans en mij, Rietje. 2013-09-18

*****************************

Hoi Annemieke, je hebt onze Mechel heel goed geholpen, dank je daar voor. misschien klinkt het raar maar ook dit is waar. Toen je bezig was met de hond en zij was heel rustig ook ik werd er heel rustig van en sliep daarna ook als een blok, terwijl ik er voor slecht sliep. Dus twee vliegen in een klap, en het werkt ook bij mensen. dank je wel !!! heb alle vertrouwen in dat alles goed komt!Groetjes Truus. 2013-07-01

*****************************

Hallo Annemieke, wij willen u even bedanken. Diego heeft het fijn gevonden en is nu een stuk rustiger. U heeft het super gedaan en als het nodig is komen we zeker hier terug. Groetjes Sonny, Renate en een poot van Diego. 2013-06-18

*****************************

Hallo Annemieke, wij zijn gisteren met Gismo en Bandit naar een Chihuahuadag geweest in Arcen. Dat zijn gewoon een heel stel leuke mensen met 1 of meerdere Chihuahua’s, die 1x per jaar met elkaar afspreken. We liepen vorige week over een vlooienmarkt in Horst met de hondjes waar we werden aangesproken en uitgenodigd door een vrouwtje die dit opgericht had. Ik zag er best tegenop met Bandit, maar ze hebben allebei de dag van hun leven gehad. Er waren zo’n 30 Chihuahua’s en ze hebben met z’n allen gespeeld en gerend zonder ruzies of andere problemen en wat mij opviel was dat ondanks er zoveel honden waren er weinig tot niets geblaft werd. Gismo is al lekker vrij van zichzelf en ging meteen naar alle andere hondjes toe en het duurde niet lang voordat Bandit dat ook deed, Bandit had helemaal geen angst of niks. Wij hebben met z’n vieren een hele leuke en geslaagde dag gehad.. Wilde dit toch even laten weten.. Groetjes van ons en een likkie van Gismo en Bandit. 2013-06-17

*****************************

En ik weet wel dat het een pension moet gaan worden, maar als er een bijna verzopen katje aan komt waaien, zal je die niet zomaar de deur wijzen. 2013-06-14

*****************************

Hallo Annemieke,. Wat een ontzettend positieve reacties, complimenten.. Dit moet voor dier én baas een erg fijne ervaring zijn.. Al duurt 't nog wel even.... Ik kijk nu al uit naar de verhalen van de huisdieren die vanuit jouw asiel weer bij mensen kunnen gaan wonen.. Wij hebben voorlopig genoeg aan 1 poesje. 2013-06-14

*****************************

Onze Norwich Terrier Queen wilde absoluut niet aan de lijn lopen. Ze is ong. 2 jaar en met 9 maanden vanuit de kennel bij ons gekomen. Bovendien was het hondje altijd een beetje verdrietig/depri en bleef meestal maar stil in haar mandje liggen.. Annemiek heeft ons geholpen. Er was een duidelijke verbetering na de 1e behandeling. Bij de 2e behandeling was niet zo heel veel merkbaar. Maar de 3e behandeling heeft haar duidelijk heel goed gedaan.. Ze is een stuk vrolijker, loopt door de kamer met een speeltje te gooien, rent met ons mee door het huis. Ze is een stuk vrolijker geworden. Bovendien heeft ze nu al grote stukken aan de lijn gelopen zelfs in straten waar ze zich voorheen gewoon liet slepen of op de grond gooide.. Het gaat soms nog langzaam maar ze loopt. Buiten de JSJ behandeling hebben wij ook nog zeer waardevolle tips van Annemiek gekregen waar we nu ons voordeel mee halen.. Ons ander hondje een kruising Cairn terrier is niet goed gesocialiseerd, ook deze heeft Annemiek betrokken in de behandeling. Hij is wat evenwichtiger geworden en dat komt ook de wisselwerking tussen de twee hondjes ten goede.. Wij zijn heel blij dat we Annemiek hebben ingeschakeld en ik kan haar bij iedereen aanbevelen.. Dikke poot en knuffels dus van Queen en Pip en van de tevreden baasjes. 2013-06-11

*****************************

Onze Engelse Cocker was onrustig en gestrest, deed veel tongelen in zijn voorpootjes bijten, af en toe wat chagrijnig tegen onze andere hond en de oppashond. Even rustig een dutje doen was er dan ook niet bij. We hebben de hulp in geroepen van Annemieke. En na de eerste behandeling van Annemieke was er al een duidelijke verbetering. Na de tweede behandeling bleef het eigenlijk zo wat hetzelfde alleen ze werd wat speelser. Toen volgde er nog een derde behandeling en onze hond is verandert in een vrolijke speelse hond. Ze last echt vele rustmomenten in op een dag en kan s\'avonds echt ontspannen gaan liggen en in een diepe slaap vallen. Hadden we nog nooit meegemaakt met haar. Ze gaat nu zelfs samen met de andere twee honden in een mand liggen. Een dikke pluim voor Annemieke! Wij en onze hond zijn haar ook erg dankbaar. 2013-06-04

*****************************

In het begin ging het om vertrouwen te winnen, maar onze Bor heeft jou geaccepteerd! Hij vond jouw bezoek telkens leuk en werd daarna lekker rustig van.. Jouw behandeling heeft zeker geholpen bij onze Appenzeller! Bedankt voor alle hulp! Groetjes en een pootje van Bor!. 2013-05-29

*****************************

Bandit mijn Chihuahua heeft in de belangrijkste eerste weken haar socialisatie gemist, zo gauw ze een andere hond zag begon ze al te blaffen. Ze was er erg bang voor. Nu na een paar behandelingen van Annemieke merk ik toch verbetering.. Als we nu andere honden tegen komen , reageert ze soms gewoon niet meer of ze blaft hooguit 2x en dan is het goed. Ze is er nog niet helemaal, maar dat heeft gewoon nog en beetje tijd nodig. Ik heb er alle vertrouwen in dat Bandit een  gewoon normaal sociaal hondje wordt tegenover andere honden. 2013-05-29

*****************************

November j.l. kreeg ik mijn eerste hond, een Weimaraner reu, James. Ik heb van tevoren veel gelezen en me goed voorbereid, ik wist dat het een pittig ras is. Ondanks de juiste voorbereiding hebben we een valse start gehad. Gelukkig sloegen de behandelingen van Annemieke direct aan. Ik ben heel blij dat James de behandelingen heeft gehad en voor mezelf ben ik erg dankbaar voor haar adviezen en het aanreiken van de boeken van Jan Fennell. James blijft een pittige hond die veel sturing en consequent handelen nodig heeft. Daarnaast is hij een ontzettende lieverd en gedijd hij goed onder strikte opvoeding. Al met al heeft Annemieke veel betekent om de juiste weg te vinden! Dank je!!  Jackie. 2013-05-28

*****************************

Ik heb mijn hond Toby terug gekregen dankzij jou behandelingen . Hij is weer vrolijk en speels zoals voorheen en niet meer zo bang en zenuwachtig. Zijn zelfvertrouwen is beetje bij beetje ook terug gekomen.. Nogmaals mijn dank is groot ook namens Toby.. Ik hoop dat je nog vele dieren mag helpen. Groetjes, Lily & Toby. 2013-05-12

*****************************

Onze hond is zeker veranderd na de behandeling van jou Annemieke. Via onze trainster Monique van Kessel, zijn wij gelukkig bij jou uitgekomen. Het vertrouwen in hulp was al bij ons zo goed als verdwenen, maar dat heb jij weer helemaal teruggegeven. Onze hond is nu een heel stuk rustiger en liever, waardoor zij ook beter in haar velletje is komen te zitten. Nogmaals dank je wel, en ik hoop dat je nog vele honden ( of andere dieren) mag helpen. Ook namens Lara, bedankt (ook voor de lekkere snoepjes). Groetjes Thieu en Petra. 2013-03-13

*****************************

Hoi Annemieke,. Na een winterstop weer met onze hond op cursus geweest. Het was een hele verandering. Ik kon gewoon tussen de honden door lopen ook degene die nieuw voor hem waren. Hij is geen enkele keer uitgevallen. Ik ben reuze trots op hem.. Nogmaals bedankt voor alles.. groetjes Lucyu. 2013-02-22

*****************************

Annemieke is een aantal keer bij ons thuis geweest om onze boerenfoxkruising Guus van zijn verlatingsangst af te helpen. Mede door de ondersteuning van de bach remedie druppels hebben we enorme vooruitgang geboekt bij Guus. Hij is zelfstandiger, sterker, en veel vrolijker. Ook kunnen wij eindelijk uitslapen in het weekend tot 9.00! Heel erg bedankt Annemieke voor je hulp. We vonden het bijzonder om te zien hoe onze dieren op je reageerden en hoe Guus positief veranderd is. . . Groetjes. Ymke 2013-01-28

*****************************

Leuk dat je zoveel positieve reacties op Jin Shin Jyutsu voor dieren hebt! Veel succes in de toekomst en..... Keep energized! Henriette . 2013-01-22

*****************************

Onze Hond Reece is een adoptiehond van +/- 3 jaar oud. Hij is een leuke kruising van een  apart koppeltje . Hij heeft ADHD in het kwadraat! Niet kapot te krijgen! Je hebt de eerste sessies extra je best gedaan om hem rustig te krijgen tijdens de behandelingen en dat is je gelukt. Verder zal hij gaande de jaren zijn interne rust zelf moeten vinden. Het is een geweldige hond en wij hebben door aanpassing van ons eigen gedrag, op advies van jou, al veel vooruitgang geboekt. Waarvoor onze dank! Veel succes gewenst met je goede werk! 2013-01-21

*****************************

Beste Annemieke. We hadden een probleem met onze Friese Stabij Tess.. Ze schrok erg snel. Wapperende vlaggen. ruisende bomen of onbekende knallen of slagen deden haar de staart tussen de benen doen en angstvallig om zich heen kijken en al wandelend begon ze dan te trekken. Na een vijftal behandelingen van jou is dit aanzienlijk afgenomen.. Hoort nog een knal, kijkt even en gaat weer door. Op sommige geluiden reageert ze al helemaal niet meer. Ze herstelt veel sneller van het bang zijn. Het vuurwerk met oud en nieuw was natuurlijk wat veel van het goede. Wij zijn erg tevreden met jouw behandelingen. Hopelijk kun je nog veel honden en hun baasjes helpen. Dank je wel. 2013-01-07

*****************************

Hoi Annemieke, op de hondencursus hoorde ik dat een instructrice liever onze hond niet betastte omdat hij ooit zo te keer gegaan was tegen haar. Hij kan er niet goed tegen als ze hem aankijken dan liet hij van zich horen. Hij ging ook nooit naar andere mensen toe. Ik sprak deze instructrice daarover aan. Zij wist niet dat jij onze hond behandelde. Het mooiste van alles was dat onze hond naar haar toe liep en tegen haar op sprong tegen haar hand duwde en dus duidelijk om haar aandacht en een aai vroeg. ik vertelde van jouw behandeling en ze heeft mij meteen om een visitekaartje van jou gevraagd. Wat een verandering. Gewoon geweldig.. Bedankt voor alles.. groetjes Lucy. 2012-11-28

*****************************

annemieke. fijn voor mij, en m'n honden om jouw te hebben ontmoet.. de behandeling jin shin jyutsu heeft er toe bijgedragen, dat sanka veel toegankelijker is geworden ten opzichten van onbekenden mensen.. ze gaat nu met iedereen kennis maken.. inplaats schuchter in de mand  onder te duiken.. ik vind dit echt 'n vooruitgang.. bedankt. . heel veel succes !. groetjes ria. 2012-11-20

*****************************

Bedankt voor de behandelingen. Het gaat heel goed met onze Abby (labrador). Ze is een stuk rustiger geworden en heeft meer vertrouwen gekregen. Nu gaat ze er niet meer vandoor. Af en toe komt ze nog wel in de "nu ga ik er van door modus" maar dan herstelt ze zich weer meteen en komt ze braaf naar mij toe. M.vr.gr Jolanda. 2012-09-02

*****************************

Bedankt voor de behandeling en de adviezen. Het gaat nu goed met Daya(engelse bulldog) hij is rustiger als er bezoek is en vliegt niet meer als een een dolle stier naar de brievenbus als hier wat wordt in geduwd. M.v.g P Jorissen. 2012-06-22

*****************************

Op de kerstkaart die ik van Annemieke kreeg stond de website “Timeout voor dieren”. Omdat ook wij dierenvrienden zijn even gekeken wat het was en verbaasd dat het over mijn collega zelf ging. Een paar dagen later werd onze hond Aike erg ziek en ik vertelde dit tegen Annemieke. Ik dacht dat ze niet kon helpen omdat Aike absoluut geen gedragsproblemen had, maar meer afkickverschijnselen. Aike had te lang medicijnen gehad en moest dit af gaan bouwen. Annemieke beloofde een keer langs te komen en proberen of ze toch iets kon betekenen voor Aike. En of ze wat kon doen! Aike werd tijdens de behandeling steeds rustiger en het mooiste was nog wel dat ze ’s avonds met het uitlaten weer een stok meenam en een grote ronde kon lopen. De dagen ervoor kon ze amper lopen; het uitlaten was beperkt tot de hoek van de straat.De week erna, toen het overigens weer een stuk beter ging, heeft Annemieke Aike nogmaals met succes behandeld.Hoe sceptisch ik er tegenover stond, ik zag het resultaat en was overtuigd. Ik kan het dan ook iedereen aanraden. Annemieke, nogmaals bedankt.
Els

*****************************

Vandaag nog een mooi verhaal over Quint wat ik je niet wil onthouden. Op het terras vertelde iemand dat zijn hond in het verleden aan de fiets altijd heel hard naar de andere kant van de weg ging trekken als hij bij onze achtertuin langskwam. De hond was kennelijk heel erg bang van Quint vanwege zijn geblaf en agressief gedoe. Sinds twee weken durft de hond gewoon langs onze tuin te lopen en het viel hem op dat er geen geblaf meer was!! Is dat nou niet heel geweldig! Chapeau voor jou!!
Astrid

*****************************

Dank voor je bericht en advies!
Quint viel op de terugweg meteen in slaap en ik ben op drie plaatsen boodschappen gaan doen. Hij bleef rustig zitten en leek me zoveel beter te begrijpen. Hij lijkt rustiger, aanhankelijker. Wat me vooral opvalt dat hij meer zelfvertrouwen heeft. Eerst kwam hij zich vervelend opdringen op momenten die niet uitkwamen en nu komt hij met meer overtuiging/persoonlijkheid en ook goed getimed. Ik dacht in de eerste instantie… dat kan niet, maar het zet door. Hij maakt ook meer oogcontact.  Wonderlijk toch. Ik voel zelf dat ik meer warmte en connectie met hem voel, hem beter zie op een of andere manier.
Astrid

******************************